085 029 9922 info@ikbenmedisch.nl
Werken bij Ik Ben Medisch

Vacatures in de zorg en welzijn

Detachering van (para)medisch personeel

Op zoek naar werk in de Medische branche?

Wij zoeken diverse zorg professionals

Ik Ben Medisch is een snelgroeiend detacheringsbureau in de Medische branche en algehele Zorg sector. Onze enthousiaste zorg professionals worden in het hele land ingezet op verschillende huisartsenposten, ziekenhuizen en zorginstellingen. Wij zijn continue op zoek naar medische specialisten die trots zijn op hun vak. Die werken met passie en de algehele zorg willen verbeteren. Wij bieden vacatures vanuit verschillende opdrachtgevers en kunnen jou eventueel flexibel inzetten, welke dagen je ook uitkomt, dag en/of nacht. Neem gerust contact op bij eventuele vragen, wij maken graag kennis met je.

Uitstekend salaris

Onze professionals werken hard en staan altijd klaar. Daarom vinden wij het niet meer dan normaal dat daar een uitstekend salaris tegenover moet staan.

Auto van de zaak

Geen auto tot je beschikking? Dan kun je gebruik maken van een auto van de zaak. Bij een langere samenwerking behoort een auto leasen tot de mogelijkheden

Persoonlijke ontwikkeling

Wij werken uitsluitend met de beste mensen. Om de beste te blijven is ontwikkeling heel belangrijk. Wij investeren in opleidingen en ontwikkeling.

Werken door heel Nederland

Onze professionals werken voor diverse huisartsenposten, ziekenhuizen en zorginstellingen door het hele land.

Bepaal zelf je beschikbaarheid

Onze professionals werken veelal in de avond, nacht en weekenden. Je bepaalt zelf welke dagen je beschikbaar bent om te werken.

R

Arbeidsvoorwaarden

Mensen die bij ons werken krijgen een inclusief uurloon dus geen vakantiedagen en vakantiegeld.

Aan de slag bij Ik Ben Medisch?

Kom in contact

Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en maken graag kennis met je. Neem gerust contact met ons op, wij vinden het leuk om even kennis te maken en jouw zorg-passie om te gaan zetten in daden!